ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Ειρήνη Νεφρού: “Είμαστε πανέτοιμες για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:41:00 μ.μ. |
Ειρήνη Νεφρού: “Είμαστε πανέτοιμες για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ”
 Η Ναυπλιώτισσα αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Ειρήνη Νεφρού μίλησε στο PAOKDAY για την φετινή προετοιμασία της ομάδας, το νέο προπονητή, Σπύρο Φιλίππου αλλά και τον πολύ σημαντικό αγώνα για το Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ

Aναλυτικά τα όσα είπε στο PAOKDAY:


Για την φετινή προετοιμασία: “Η φετινή προετοιμασία φτάνει στο τέλος της και είμαστε όλες παρά πολύ έτοιμες για τα παιχνίδια του champions league που ξεκινάνε για εμας την ερχόμενη Τετάρτη 7 του μήνα. Ήταν 5 εβδομάδες φουλ προπόνησης και συγκέντρωσης στον στόχο μας και πιστεύω φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε.”

Για το νέο προπονητή σας, Σπύρο Φιλίππου: “Ο κύριος Σπύρος Φιλίππου είναι ο καινούργιος μας προπονητής και είναι ένας άνθρωπος γεμάτο πάθος για αυτό που κάνει και ήρθε έτοιμος για να πάρουμε την πρόκριση στον όμιλο . Πιστεύω μέχρι στιγμής ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και γνωρίζει παρά πολλά πράγματα που θα μας βοηθήσουν πρώτα στο champion league και έπειτα στον πρωτάθλημα . Ο κύριος Σπύρος Φιλίππου είναι ο καινούργιος μας προπονητής και είναι ένας άνθρωπος γεμάτο πάθος για αυτό που κάνει και ήρθε έτοιμος για να πάρουμε την πρόκριση στον όμιλο . Πιστεύω μέχρι στιγμής ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και γνωρίζει παρά πολλά πράγματα που θα μας βοηθήσουν πρώτα στο champion league και έπειτα στον πρωτάθλημα.”

Για τον αγώνα με την Άντερλεχτ: “Είμαστε πανέτοιμες για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ τόσο σωματικά όσο και ψυχικά . Έχουμε βάλει πείσμα ότι θα φύγουμε από το Βέλγιο με την πρώτη θέση στον όμιλο γιατί είμαστε ΠΑΟΚ!”

Πηγή: paokday.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ