Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | |
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος
 Με μεγάλο ενδιαφέρον και προσέλκυση υποψηφίων ξεκίνησαν οι αιτήσεις της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος την Δευτέρα 26/08/2019. 

Την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 θα λειτουργήσει στην Τουριστική Σχολή - ΙΕΚ Πελοποννήσου, στην πόλη του Άργους και νέα ειδικότητα για αποφοίτους λυκείου “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό”(Τεχνικός τουριστικού πρακτορείου & υπεύθυνος συνεδριακού τουρισμού) για την οποία εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου.

Η ειδικότητα δημιουργεί στελέχη, πλήρως καταρτισμένα, στο τομέα των τουριστικών , ξενοδοχειακών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. 

Η διετής φοίτηση σε όλες τις ειδικότητες της Τουριστικής Σχολής είναι δωρεάν και οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης έχουν δε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και αεροπορικές - μεταφορικές εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Οι αιτήσεις λήγουν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και για τις άλλες δύο ειδικότητες της Τουριστικής Σχολής ( ΙΕΚ) αποφοίτων λυκείου και συγκεκριμένα : 1 Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και 2.Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας. Για περισσότερες πληροφορίες για την φοίτηση και τις ειδικότητες μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι-νες και στα τηλ 27510 20115 & 20127 και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού ( www.mintour.edu.gr) .

Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ