ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Βγήκε στο "αντάρτικο" ο Σαμαράς εναντίον του Μητσοτάκη;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | | |
Βγήκε στο "αντάρτικο" ο Σαμαράς εναντίον του Μητσοτάκη;
 Και ξαφνικά ανήμερα της Παναγίας εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα antinews (που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι εκφράζει τις απόψεις Αντώνη Σαμαρά) άκρως επιθετικά προς την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, ωσάν ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε στο αντάρτικο επειδή δεν τον έκαναν επίτροπο.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Τρέχει όντως κάτι με τη Δεξιά με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την ανάληψη της εξουσίας;

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», έψαξα πρώτα απ’ όλα να βρω τον κ. Σαμαρά. Τον βρήκα μεταξύ Ναυπλίου και Καλαμάτας να κάνει διακοπές. Τον ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το συγκεκριμένο site και αν όντως βγήκε στο… αντάρτικο κόντρα στον κ. Μητσοτάκη επειδή δεν τον έκανε επίτροπο. Μου απάντησε πρώτα απ’ όλα για το θέμα του επιτρόπου λέγοντας ότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει επίτροπος αφού καταργήθηκε η θέση αντιπροέδρου στην Κομισιόν:

«Συνεπώς γιατί να γίνω επίτροπος αφού δεν θα γινόμουν αντιπρόεδρος» είπε. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο site. «Υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα που προσπαθεί να μου εμφανίσει πρόβλημα με την κυβέρνηση και με τον πρόεδρο Μητσοτάκη» μου είπε, για να συμπληρώσει:

«Το συγκεκριμένο site (το antinews) το χειρίζεται ένα παιδί με το οποίο έχω να μιλήσω εδώ και τρία χρόνια. Παλαιότερα είχα σχέση μαζί του, αλλά τώρα αυτός νομίζω ότι είναι υπό τον ΟΠΑΠ». «Με τον Πρωθυπουργό έχουμε άριστες σχέσεις» συμπλήρωσε.

Αυτά μου είπε ο πρώην πρωθυπουργός, αυτά σας μεταφέρω, με την επισήμανση ότι όσοι έχουν αναπαραγάγει την είδηση, ότι δηλαδή οι υπουργοί «είναι ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα», είναι του ιδίου «κυκλώματος» και γράφουν τα ίδια πράγματα. Εδώ θα πρέπει να σημειώσω και τούτο: Στο συγκεκριμένο site γράφουν συχνά και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού με… ψευδώνυμο. Και τι ψευδώνυμο: Ενας απ’ αυτούς χρησιμοποιεί ας πούμε το πραγματικό όνομα του… Αρη Βελουχιώτη, ήτοι Θανάσης Κλάρας!

Πηγή: in.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ