ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Εξασθενούν οι βοριάδες - Επιδείνωση με βροχές στα Βόρεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. |
Εξασθενούν οι βοριάδες - Επιδείνωση με βροχές στα Βόρεια
 Σημαντικά αναμένεται στη διάρκεια της μέρας να εξασθενήσουν οι πολύ ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Δυτικοί άνεμοι εντάσεων έως πέντε μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.

Από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης ωστόσο στο Βόρειο Ιόνιο, στην Κεντρική Μακεδονία, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες και στη Βόρεια Εύβοια θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι, ενώ βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως έξι μποφόρ θα επικρατήσουν στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο Πέμπτη, 15 Αυγούστου, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Την Πέμπτη θα επηρεαστούν, από τις μεσημβρινές ώρες η δυτική και η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και σταδιακά η ανατολική Μακεδονία. Τη νύχτα, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Την Παρασκευή, από τις απογευματινές ώρες, θα επηρεαστούν η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, και αργά το βράδυ οι Σποράδες και πιθανώς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ