ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο (πρόγνωση)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. |
Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο
 Στους 40 βαθμούς αναμένεται ότι θα φθάσει σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου, η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ θα συνεχισθούν και την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/8/2019

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνεις 4 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 21 έως 39 και κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-08-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα πελάγη 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 2 με 4 βαθμούς περίπου στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Στην κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα φτάσει κατά τόπους τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 38 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αθήνα η μέγιστη θερμοκρασία προβλέπεται στους 36 και στη Θεσσαλονίκη στους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-08-2019 

Γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα στη δυτική και βόρεια χώρα. Στην Αθήνα η μέγιστη θερμοκρασία προβλέπεται στους 35 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη στους 36 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ