ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο: Αξίζει να κάνετε έναν βιβλιοφιλικό περίπατο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. |
 Έκθεση του Βιβλίου στο Ναύπλιο: Αξίζει να κάνετε έναν βιβλιοφιλικό περίπατο
«Τα βιβλία ζυγίζουν πολύ. Κι όμως όποιος τρέφεται με αυτά πετάει και κάνει όνειρα», γράφει η αφίσα της εκστρατείας για τις Βιβλιοθήκες. Το ίδιο ισχύει για τις Εκθέσεις Βιβλίου και αξίζει πραγματικά να κάνετε έναν βιβλιοφιλικό περίπατο.
Στην Έκθεση του Βιβλίου στο Ναύπλιο, θα ενημερωθείτε για τις παλιές και καινούριες εκδόσεις, θα συζητήσετε με τους εκδότες και τους συγγραφείς, θα αγγίξετε ελεύθερα το γραμμένο χαρτί, θα περιηγηθείτε στις σειρές των κειμένων, θα αναρωτηθείτε για την διαφορά ανάμεσα στο συναίσθημα που προκαλεί το βιβλίο που έχετε στο χέρι και σ’εκείνο που απεικονίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας. 
Σήμερα που πολλά πράγματα της καθημερινότητάς μας δημιουργούν αβεβαιότητες, το βιβλίο μπορεί να χαρίσει την αίσθηση της σιγουριάς: είναι ένα σίγουρο μέσο ποιοτικής ψυχαγωγίας και σκέψης. Ένας βιβλιοφιλικός περίπατος στην Έκθεση Βιβλίου του Ναυπλίου με τα παιδιά και τους φίλους σας θα σας το αποκαλύψει. Τέλος σκεφτείτε… κάθε καλή και ενδιαφέρουσα δράση στην πόλη θέλει στήριξη για να αποδώσει.

Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ