ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Η "τρέλα" συνεχίζεται με την εφημερία Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και έχει και αποκορύφωμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 μ.μ. | | |
Η "τρέλα" συνεχίζεται με την εφημερία Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και έχει και αποκορύφωμα
 Τελικά ο γιαλός δεν είναι στραβός εμείς στραβά αρμενίζουμε και αποδεικνύεται αυτό καθημερινά. Το πρωί αναφερθήκαμε στην μη εφημερία Παιδιάτρου στη Νοσοκομειακή Μονάδα Ναυπλίου σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 όπου και εφημερεύει. 

Χρησιμοποιήσαμε καθ υπερβολή το τίτλο "Χωρίς παιδίατρο όλη η Αργολίδα" θέλοντας να τονίσουμε αυτό ακριβώς, πως με 7, όχι έναν και δύο, αλλά με 7 Παιδιάτρους στο ΕΣΥ Αργολίδας δεν μπορεί να βρεθεί ένας να εφημερεύσει σήμερα στο Ναύπλιο.

Μας ήρθε απάντηση από το ΚΥ Λυγουρίου που δεν θα την σχολιάσουμε περαιτέρω, το κάναμε νωρίτερα, όπου μας ενημέρωναν πως εφημερεύει Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Λυγουρίου.

Αστεία πράγματα (και το αναφέρουν σε δελτίο τύπου) δηλαδή αν ένα παιδάκι διακομισθεί για Παιδίατρο στο Λυγουριό και χρειαστεί ακτινογραφία (το λιγότερο) θα γίνει μπαλάκι Ναύπλιο Λυγουριό και πάλι τούμπαλιν.... Τελικά αυτός ο γιατρός γιατί δεν έρχεται στο Ναύπλιο να εφημερεύσει, δεν το απαντάει κανείς!!!!

Η δυσκολία της εφημέρευσης Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου δεν δημιουργήθηκε σήμερα, όπως βλέπεται στις εφημερίες παρακάτω ούτε στις 13/8 αλλά ούτε στις 22/8 υπήρχε στο Νοσοκομείο Παιδίατρος εφημερίας.
Μέτα το δημοσίευμα και την απάντηση του ΚΥ Λυγουριού, οι υπεύθυνοι αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εκδίδουν νεότερο δελτίο εφημερίας συμπεριλαμβανομένου και γιατρού Παιδιάτρου, που όμως λίγο αργότερα το αντικαθιστούν και αυτό με καινούργιο όπου έχουν σβήσει με μπλάνκο το όνομα του Παιδιάτρου
Αυτά για να αντιληφθούμε το μπάχαλο που υπάρχει με τις εφημερίες Παιδιάτρου στη Νοσοκομειακή Μονάδα Ναυπλίου που διαιωνίζεται τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια!!!!

Το αποκορύφωμα της μη εφημερίας Παιδιάτρου

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμένουμε να τις διαψεύσουν αν δεν ισχύουν, το απόγευμα της Τρίτης 27/8 υπήρξε περιστατικό με εγκυμονούσα σε προχωρημένο στάδιο η οποία σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες έπεσε και χτύπησε στην κοιλιά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου ο εφημερεύων Γυναικολόγος την συμβούλευσε (και καλά έκανε ο άνθρωπος) να μεταβεί σε άλλο νοσοκομείο καθώς δεν μπορούσε να προχωρήσει σε καισαρική γιατί δεν εφημέρευε Παιδίατρος...!!! Η γυναίκα έφυγε για το Αττικό!!! 

Όλα αυτά θα πρέπει η νέα Διοίκηση του Υπουργείου,  ο νέος ΥΠΕάρχης και η Διοίκηση να το λύσουν σύντομα ...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ