ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Κώστας Γκάτζιος: Η καλή συνεργασία είναι υποχρέωση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. | | |
Κώστας Γκάτζιος: Η καλή συνεργασία είναι υποχρέωση
 Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου, την Παρασκευή 30/8/2019 ώρα 14.00΄, τελευταία εργάσιμη ημέρα της θητείας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής του Δήμου Επιδαύρου, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γκάτζιος προσκάλεσε τον εκλεγέντα Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Χρόνη σε μία τυπική παράδοση της διοίκησης του Δήμου.

Ευχήθηκε στον κ. Χρόνη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του και τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι παρών όποτε του ζητηθεί, και θα τον ενημερώνει για τα ζητήματα που έχουν δρομολογηθεί και όχι μόνο, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Δήμου. Διότι οι διοικήσεις αλλάζουν. Η λειτουργία του Δήμου δεν διακόπτεται ποτέ. 

Επίσης, η επιδίωξη της καλής συνεργασίας είναι υποχρέωση στο πλαίσιο του όρκου που δίνει ο κάθε αιρετός, αλλά και δείγμα πολιτικού ήθους. Εξάλλου, το τελευταίο τρίμηνο ο κ. Γκάτζιος ενημέρωνε διαρκώς τον κ. Χρόνη για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρευρέθηκαν οι συνεργάτες του και το προσωπικό του Δήμου, τους οποίους ο κ. Γκάτζιος ευχαρίστησε για τα εννέα χρόνια της άψογης και εποικοδομητικής συνεργασίας που είχαν.

Βεβαίως, ο κ. Γκάτζιος έχει την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου έως 31/8/2019 που εκ του νόμου εκπνέει η θητεία του.

Ο Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Γκάτζιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ