ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Αργά "ξύπνησε" ο Τατούλης για την κατάσταση συναγερμού στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 μ.μ. |
Αργά "ξύπνησε" ο Τατούλης για την κατάσταση συναγερμού στην Πελοπόννησο
Αργοπορημένα (βιαστικά και μετά το δημοσίευμα μας) και με ένα γενικόλογο φασόν δελτίο τύπου ενημέρωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατάσταση συναγερμού που τίθενται το Σάββατο πολλές περιοχές της Πελοποννήσου.

Την ώρα που όλα τα μέσα ενημέρωσης από το πρωί της Παρασκευής με έκτακτα δελτία τονίζουν την σοβαρότητα της κατάστασης για το Σάββατο 10 Αυγούστου, η Περιφέρεια και ο κύριος Τατούλης ξύπνησαν το βράδυ της Παρασκευής!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

"Ιδιαίτερη προσοχή συνίσταται σε όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 και τα επόμενα 24ωρα, λόγω πρόβλεψης ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (κατηγορία κινδύνου 4) και ΑΚΡΑΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ – ΚΑΤΑΣΑΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (κατηγορία κινδύνου 5) σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε ότι αφορά τα αυξημένα μέτρα προστασίας που προβλέπονται και προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη τυχόν απαιτηθεί. "

Στην ανακοίνωση λοιπόν δεν γινεται λόγος ούτε για τα μέτρα (ονομαστικά) που έχει πάρει η Περιφέρεια, ούτε αν έγινε σύσκεψη του συντονιστικού (που μάλλον δεν έγινε)...ούτε φυσικά αναφέρει οδηγίες προς του πολίτες!!! 

Πιθανόν ο κύριος Τατούλης να μην προλαβαίνει λόγω φόρτου εργασίας καθώς υπογράφει ακόμα έργα....

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ