ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Φρίκη σε νεκροταφείο του Ναυπλίου - Βρέθηκε νεκρό έμβρυο εκτός τάφου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | |
Φρίκη σε νεκροταφείο του Ναυπλίου - Βρέθηκε νεκρό έμβρυο εκτός τάφου
 Φρικιαστικές στιγμές σύμφωνα με πληροφορίες έζησαν το απόγευμα της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2019, γυναίκες στην Άρια Ναυπλίου στην Αργολίδα, που πήγαν για να ανάψουν τα καντήλια τεθνεόντων συγγενών τους στο νεκροταφείο της περιοχής.

Άναυδες οι γυναίκες αντίκρισαν το αποκρουστικό θέαμα, σε φρεσκοσκαμμένο και εκτός τάφου, μέσα σε μαύρη σακούλα, το πτώμα ενός νεκρού εμβρύου.

Τρομοκρατημένες από το θέαμα και σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν την αστυνομία που κατέφθασε στο σημείο για το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός που έχει προκαλέσει την φρίκη και τον αποτροπιασμό στους κατοίκους της Άριας.

Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής για να διαλευκάνει την υπόθεση που ερευνάται εξονυχιστικά από την αστυνομία για το πως ακριβώς βρέθηκε το νεκρό έμβρυο στο σημείο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο πρόσφατης ταφής από γραφείο τελετών.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των εμπείρων αξιωματικών της αστυνομίας που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και όλους τους πιθανώς εμπλεκόμενους στην τρομακτική αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια καθώς η αστυνομία κατέληξε μετά τις ερευνες πως το βρέφος ετάφη στις 3 Αυγούστου το οποίο είχε γεννηθεί νεκρό την 1η Αυγούστου και δύο μέρες αργότερα έγινε η ταφή του στο νεκροταφείο της Άριας σε μικρό βάθος και χωρίς φέρετρο. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθηκες κάτω από τις οποίες αποκαλύφθηκε η σορός του νεκρού εμβρύου...




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ