ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Μας δροσίζει το μελτέμι - Νέο κύμα καύσωνα με κορύφωση τον Δεκαπενταύγουστο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 μ.μ. |
Μας δροσίζει το μελτέμι - Νέο κύμα καύσωνα με κορύφωση τον Δεκαπενταύγουστο
 Το μελτέμι που επικρατεί και στον Αργολικό κόλπο θα ρίξει λίγο ακόμα τη θερμοκρασία στην περιοχή μας.
Για την Τρίτη  περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα.
Την Τετάρτη, πολύ καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σε όλη τη χώρα, με τοπική συννεφιά στα βόρεια ορεινά τμήματα. Άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Την Πέμπτη, καλός καιρός, σχεδόν αίθριος, με τοπική συννεφιά στα βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο με μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά στους 35-37 βαθμούς.
Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο;

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δημοσίευση του Σάκη Αρναούτογλου «σε τροχιά ανομβρίας και ζέστης (κατά τόπους έντονης) εισέρχεται η χώρα το επόμενο 15ήμερο!

Κορύφωση του έντονου κύματος ζέστης αναμένεται κατά τη διάρκεια του 15Αυγούστου (κατά τόπους και καύσωνα) με σταδιακή υποχώρηση του κυρίως από τις 16- 17/8 και μετά και από τα δυτικά, όπου σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται όπως και στα βόρεια να ξεκινήσουν κάποιες τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ