ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

H ζέστη επιμένει και για τα επόμενα 24ωρα (πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | |
H επιμένει και για τα επόμενα 24ωρα (πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη)
 Με υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες θα φτάνουν στους 38 και 39 βαθμούς Κελσίου θα επιμείνει ο καιρός τα επόμενα 24ωρα, παρ' ότι στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται νεφώσεις και πιθανότητα βροχής από το μεσημέρι. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα ανατολικά.

Ήλιος και ζέστη την Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής Μακεδονίας και πιθανώς της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά την Πέμπτη

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ