ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Άστατος ο καιρός σήμερα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 π.μ. | | |
Άστατος ο καιρός
 Μια εβδομάδα με άστατο καιρό περιμένει ο Σάκης Αρναούτογλου, ενώ η ΕΜΥ έχει ανακοινώσει Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού.


Για την κακοκαιρία σήμερα Τρίτη 24/9/19 ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για μπόρες και καταιγίδες στα βόρεια και βορειοδυτικά της χώρας, ενώ κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα.

Μάλιστα στη χώρα θα επικρατήσουν νοτιάδες και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει.

Ο Σάκης Αρναούτογλου περιμένει στην Αττική διάσπαρτες μπόρες, ίσως και καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού.

Η ΕΜΥ από την πλευρά της κάνει λόγο για ισχυρά φαινόμενα, τα οποία στη δυτική Ελλάδα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, πιθανώς να επηρεάσουν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Από αργά το απόγευμα της Τρίτης (24-09-2019) και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (25-09-2019) θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΕΜΥ: Ο καιρός σήμερα Τρίτη 24/9

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά, βαθμιαία πρόσκαιρα στα βόρεια και από αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπίκα 7 μποφόρ, που από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τα δυτικά βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά, το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4, που από το βράδυ σταδιακά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων τοπικά μέχρι 5 μποφόρ στο Θρακικό.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία από τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρά στη Θεσσαλία, βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση. Στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, που τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ


Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που από αργά το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Ανεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, που αργά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι νότιοι 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.

Ανεμοι: Νότιοι 3 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα μέχρι 6, που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, οι οποίες από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση .

Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ