ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση "Του κρασιού τα παραμύθια" στο Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση "Του κρασιού τα παραμύθια" στο Λυγουριό
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» διοργάνωσε μια μουσική βραδιά με τίτλο "Του κρασιού τα παραμύθια" την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019. 
Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, ωστόσο λόγω των καιρικών συνθηκών, μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία Λυγουριού.
Αναγνώστηκαν σατυρικά ποιήματα του Γιάννη Σαρρή (Δραγώνα) από τον ίδιο το συγγραφέα και τους : Στέλλα Ιωάννου, Γιάννη Σαρρή (Ποθητό) και Τάσο Μερκούρη, εμπνευσμένα από παλιές Λυγουριάτικες κρασοϊστορίες, ενώ παράλληλα προβάλλονταν παλιές ασπρόμαυρες εικόνες με θέμα το κρασί, από το ηλεκτρονικό αρχείο του Βασίλη Μπιμπή.
 Στο πάλκο, η πολυμελής μουσική παρέα του Μιχάλη Παγίδα μας ταξίδεψε με κρασοτράγουδα, συνοδεία μπεκρή μεζέ προσφορά της εταιρίας εμπορίας κρεάτων «Μποζιονέλος» και γευστικού κρασιού, επίσης προσφορά του Οινοποιείου «Κορωνιώτη».
Την ορχήστρα αποτελούσαν οι : Πετρόπουλος Βαγγέλης μπουζούκι, Κοτσώνης Παναγιώτης βιολί, Τσόλης Γιώργος κρουστά, Robert κιθάρα, Πετρόπουλος Βασίλης κιθάρα – τραγούδι, Τζίμα Γλύκα τραγούδι και ο συγχωριανός μας λαϊκός ερμηνευτής, Παπαθανασίου Ηλίας. Την σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Ίων Ξυπολιάς ενώ την ευθύνη του ήχου και του φωτισμού είχαν οι Μιχάλης και Φίλιππος Καλαματιανός. Το κοινό που κατέκλυσε το χώρο, απόλαυσε την εξαιρετική βραδιά και χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές.
Ευχαριστούμε πολύ τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης, το Οινοποιείο «Κορωνιώτη» και την εταιρία εμπορίας κρεάτων «Μποζιονέλος». Το εστιατόριο «Βάγιας» για την παρασκευή του μπεκρή μεζέ, την εταιρία «CAREFUL», τον Νίκο Δεληγιάννη για τις νόστιμες τομάτες, το αρτοποιείο «Ο Τσίφτης», το παντοπωλείο «Η Ενδεκάτη», το mini market Καραμαδούκη και το Δήμο Επιδαύρου για την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας Λυγουριού.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ