ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Το κτίριο του παλιού Τελωνείου και τον Αγ. Νικόλαο στο Ναύπλιο επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:22:00 μ.μ. | | | |
Το κτίριο του παλιού Τελωνείου και τον Αγ. Νικόλαο στο Ναύπλιο επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου
 Την εκκλησία του Αγίου Νικόλαου και το κτίριο του παλιού Τελωνείου στο Ναύπλιο επισκέφθηκε μεταξύ άλλων χώρων ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου κατά την επίσκεψη του στην Αργολίδα.

Ο κύριος Διδασκάλου συνοδευόμενος και από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, σε δηλώσεις για τον Άγιο Νικόλαο ανέφερε πως η αποκατάσταση του κτιρίου έχει καθυστερήσει και η παρουσία του εδώ έχει σκοπό ώστε σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς να βρεθεί λύση ώστε τα έργα αποκατάστασης να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν.
Τον κύριο Διδασκάλου συνοδεύουν επίσης στελέχη του υπουργείου πολιτισμού και η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου, όπου στη συνέχεια πραγματοποίησαν επισκέψεις στο Μπούρτζι, στον Άγιο Γεώργιο και θα έχουν συναντήσεις, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο το μεσημέρι και τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών το απόγευμα ώστε να ενημερωθούν για όλα τα θέματα.
Στο Μπούρτζι ο κος Διδασκάλου περιηγήθηκε τους χώρους είδε την πρόοδο των εργασιών και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους.
Δείτε παρακάτω πλάνα από την επίσκεψη του Γ.Γ. Πολιτισμού καθώς και δηλώσεις του Δημάρχου Ναυπλιέων:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ