ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Απότομη αλλαγή του καιρού - Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | | |
Απότομη αλλαγή του καιρού - Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Απότομη θα είναι η προσαρμογή του καιρού στο φθινοπωρινό μοτίβο από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας με την μακροπρόθεσμη τάση να φέρνει μέχρι και τα πρώτα... χιόνια από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά!


Ο καιρός το παίρνει... απόφαση πια και το φθινόπωρο αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα να κάνει αισθητή την εμφάνισή του σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς αναμένεται σημαντική μεταβολή με διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά να κατορθώνουν τελικά, όπως δείχνουν τα σημερινά στοιχεία, να φτάνουν μέχρι και τη χώρα μας.
Απότομη αλλαγή του καιρού - Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Μάλιστα, η μακροπρόθεσμη τάση θέλει και τη θερμοκρασία να πέφτει σημαντικά από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά, γεγονός που δεν αποκλείεται να έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την εμφάνιση των πρώτων φετινών χιονοπτώσεων στα πολύ ορεινά τμήματα της κεντρικής Ελλάδας.

Ως εκ τούτου από όσα δείχνουν σήμερα τα προγνωστικά μοντέλα καιρού, αξίζει να κρατήσουμε την μακροπρόθεσμη τάση για σημαντική αλλαγή στη θερμοκρασία, αλλά και την πιο άμεση για την ερχόμενη εβδομάδα, που κυρίως από την επόμενη Τετάρτη θέλει πολλές περισσότερες περιοχές να δέχονται σημαντικές βροχοπτώσεις, βάζοντας έτσι ένα τέλος ο καιρός, στην παρατεταμένη (σχεδόν) πανελλαδική ανομβρία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ