ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίστηκε με νέες αποκαλύψεις η δίκη για την δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας

Συνεχίστηκε με νέες αποκαλύψεις η δίκη για την δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας
 Με σημαντικές καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη της «μαύρης χήρας» της Κοιλάδας Αργολίδας, που κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της, καπετάνιου Θανάση Λάμπρου πριν από περίπου 4 χρόνια.


 Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου βρέθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία στο σώμα του Θανάση Λάμπρου, αλλά και μια φίλη της χήρας του θύματος, Δήμητρας Βούλγαρη, που προχώρησαν σε σημαντικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του καπετάνιου. 

Ο ιατροδικαστής είπε στο δικαστήριο πως το θύμα είχε δεχτεί δύο σφαίρες μία στον θώρακα και μία στο κεφάλι, που ήταν και η θανατηφόρα. 

Σε αντίθεση με προηγούμενες μαρτυρίες που έλεγαν πως ο καπετάνιος δεν εξέπνευσε αμέσως, αλλά κατά τη μεταφορά του Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, ο ιατροδικαστής υποστήριξε πως ο θάνατος του ήταν άμεσος. 

Τόνισε πως δεν μπόρεσε να προσδιορίσει πότε πυροβολήθηκε το θύμα καθώς δεν έγινε αυτοψία στον τόπο που βρέθηκε. Στην κατάθεση του δεν απέκλεισε, ούτε επιβεβαίωσε ότι το θύμα αυτοπυροβολήθηκε. 

Ο ιατροδικαστής αναφέρθηκε ακόμη στο γεγονός πως στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε το θύμα, ο γιατρός που τον εξέτασε τότε, δεν διαπίστωσε το δεύτερο τραύμα στο κεφάλι. 

Αυτό έγινε αργότερα από τον ιατροδικαστή, που ζήτησε από την αστυνομία να ερευνήσει τον χώρο όπου βρέθηκε πυροβολημένος ο καπετάνιος. 

Όσα αποκάλυψε η φίλη της «μαύρης χήρας» 

Προηγουμένως από την έδρα εξετάστηκε μία εκπαιδευτικός, φίλη της χήρας του θύματος. Κατέθεσε πως η κατηγορουμένη, που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου, τις μέρες μετά το φονικό, έδειχνε συγκλονισμένη και την επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά. Ανέφερε πως η κόρη της και η κόρη του θύματος και της κατηγορούμενης, είχαν στενή φιλική σχέση. 

Αυτό που της έκανε εντύπωση είναι πως μία εβδομάδα πριν το τραγικό συμβάν, το κοριτσάκι έστειλε γράμμα και ζωγραφιές στην κόρη της γράφοντας: «Πάντα ενωμένες, ποτέ χωρισμένες, δεν θέλω να μαλώσουμε ξανά, μην με παρατήσεις…». Το γεγονός αυτό όπως κατέθεσε η μάρτυρας, της έδωσε την εικόνα πως το παιδί είχε φόβο αποχωρισμού. 

Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Στο εδώλιο κάθεται η χήρα του καπετάνιου, η οποία σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια. Η ίδια έχει αναιρέσει την αρχική της κατάθεση, αναφέροντας πως δεν σκότωσε η ίδια τον καπετάνιο, με την υπόθεσή της να εξετάζεται σε δεύτερο βαθμό. Γι’ αυτό τον λόγο έχει ασκηθεί και άλλη δίωξη, για να διαπιστωθεί εάν τελικά στη δολοφονία εμπλέκονται και άλλα άτομα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ