ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Νεκτάριο στο Ναύπλιο (βίντεο)

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Νεκτάριο στο Ναύπλιο (βίντεο)
Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο Ιερό ναό στις Εργατικές κατοικίες της πόλης. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον Μέγα Πανηγυρικό εσπερινό μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π Χρυσόστομου Παπουλέση Ιεροκήρυκα της Ιερής Μητροπόλεως Αργολίδος .
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 ανήμερα της εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και πανηγυρική θεια λειτουργιά μετά θείου κηρύγματος Ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβυτέρου π Γεωργίου Σελλή , προέδρου του ΙΣΚΕ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τελέσθηκε Μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση του Αγίου Εν συνεχεία στο προαύλιο χώρο του ναού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με επίκαιρη ομιλία από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη και Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος , Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο .
Ακολούθησε η χορωδία του ναού με απόδοση εκκλησιαστικών ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών υπό την διεύθυνση του χοράρχου Ανδρέου Γεραμάνη πρωτοψάλτη .  Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ.Κωστούρου ,ο αντιδήμαρχος Κ.Ρούτουλας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ