ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μαλαντρένι Αργολίδας για την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | | | |
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μαλαντρένι Αργολίδας για την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα (βίντεο)
Ανήμερα της εορτής Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στον ομώνυμο Ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στο Μαλαντρένι Αργολίδας , τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία λειτουργία από τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα.

Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έγινε η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας από τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου ,όπου φυλάσσεται και εν συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα ,καθώς και του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.
Το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας βρίσκεται πάνω σε λόφο με πανοραμική θέα που δεν αφυνει κανέναν ασυγκίνητο.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας , ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος , ευχαρίστησε τους μητροπολίτες ,τους Ιερείς και όλους τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους την Παναγία.
Ο εφημέριος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, για την μεγάλη του προσφορά στο να φτιαχτεί ο δρόμος που οδηγεί στο παρεκκλήσιο της Παναγίας .αλλά και για τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου γύρω από το ναό.
Στις Ιερές ακολουθίες έψαλαν μέλη της Βυζαντινής χορωδίας της Μητροπόλεως Αργολίδος υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη και χοράρχη Δημητρίου Καρκαλάτου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ