ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτο κουδούνι για τους δυο μοναδικούς μαθητές στο σχολείο της Γαύδου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 μ.μ. | |
Πρώτο κουδούνι για τους δυο μοναδικούς μαθητές στο σχολείο της Γαύδου
Στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης στην ακριτική Γαύδο χτύπησε σήμερα το «πρώτο κουδούνι», για την νέα σχολική περίοδο.

Η τελετή του αγιασμού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι παρουσία του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανώλη Μηλιαράκη, της δημάρχου Λίλιαν Στεφανάκη, του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Παρασύρη, του εκπαιδευτικού Πληροφορικής Κώστα Βερονίκη και κατοίκων του νησιού.
Στο δημοτικό σχολείο της Γαύδου τοποθετήθηκε η εκπαιδευτικός Μαρία Δανά που θα κάνει μάθημα σε δύο αδέλφια την Κέλλυ και τον Νίκο.

Τα δύο παιδιά πήραν από μια σχολική τσάντα με όλα τα αναγκαία σχολικά είδη, που προσέφερε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ενώ όπως ανακοίνωσε ο κ. Μηλιαράκης, για δεύτερη σχολική χρονιά θα εφαρμοστεί στο σχολείο της Γαύδου το πρόγραμμα για τη διενέργεια μαθημάτων αγγλικής γλώσσας και πληροφορικής μέσω διαδικτύου από την έδρα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Χανίων.
Παράλληλα το σχολείο, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, απέκτησε νέο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει διαδραστικό προτζέκτορα, νέο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και βιντεοκάμερα.

Η δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη ευχήθηκε στους δύο μαθητές δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.

«Για τους ξεχωριστούς ακρίτες μαθητές και τους δασκάλους τους, ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να είναι ένα αξέχαστο δημιουργικό ταξίδι στη μάθηση και την πρόοδο» είπε χαρακτηριστικά η κ. Στεφανάκη.

Φώτο: Flashnews.gr
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ