ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Προκήρυξη θέσεων για Κατατακτήριες Εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Προκήρυξη θέσεων για Κατατακτήριες Εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν κενές θέσεις μαθητών και μαθητριών στις τάξεις Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄Λυκείου και προκηρύσσουμε κατατακτήριες εξετάσεις.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας για το σχολικό έτος 2019-2020.

Η πρόταση του σχολείου μας για τις προσφερόμενες κενές θέσεις έχει ως ακολούθως:

Τάξη       Θέσεις
Β΄ Γυμνασίου 1
Γ΄ Γυμνασίου 8
Α΄ Λυκείου 8
Β΄ Λυκείου 2
Γ΄ Λυκείου 4


Η παραπάνω πρόταση αναμένεται να επικυρωθεί από τη Δ.Δ.Ε. Αργολίδας.

Καλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών, που επιθυμούν την εισαγωγή των παιδιών τους στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με την παραπάνω διαδικασία, να καταθέσουν σχετική αίτηση στη γραμματεία του σχολείου μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13:00.

Επίσης οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στις Β΄, Γ΄ τάξεις Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη Λυκείου, να ενημερωθούν έγκαιρα από τη γραμματεία του σχολείου για τα μουσικά μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και στο τηλέφωνο 2751089277.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ