ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Αλέξης Μαντζούνης: “Δύσκολο ματς, αλλά παίζουμε πάντα για τη νίκη”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | | |
Αλέξης Μαντζούνης: “Δύσκολο ματς, αλλά παίζουμε πάντα για τη νίκη”
Η ομάδα του Ναύπλιο 2017 νίκησε στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής με 1-0 τη Θύελλα Πατρών και ο Μεσσήνιος τεχνικός Αλέξης Μαντζούνης προσμένει θετικό αποτέλεσμα και με το Διαβολίτσι στο “Καπετάν Βασίλης”. 

“Είναι ένα δύσκολο ματς γιατί το Διαβολίτσι θα παίξει πρώτη φορά στην έδρα του και προέρχεται από ήττα. Αρα θα είναι γι’ αυτό ένας μικρός πρόωρος τελικός, αφού δεν θέλει να κάνει κακό ξεκίνημα.

Κάτι που ανεβάζει τη δυσκολία του αγώνα. Εμείς όμως είπε αγωνιζόμαστε μέσα, είτε έξω, παίζουμε πάντα για τη νίκη όποιος και αν είναι ο αντίπαλος”, λέει στην “Ελευθερία” ο πρώην τεχνικός της Κυπαρισσίας και του Παμίσου.

Ο Αλέξης Μαντζούνης είχε βρεθεί και πέρυσι αντίπαλος των μεσσηνιακών ομάδων (Καλαμάτα, Πάμισος) με την Πελλάνα Καστορείου και δεν κρύβει τη χαρά του που θα επισκεφτεί ξανά τη Μεσσηνία.

“Νιώθω τεράστια χαρά που θα έρθω στη Μεσσηνία και θα δω φίλους και γνωστούς, αλλά και πέντε πρώην παίκτες μου. Τους Αλεξόπουλο, Μπαστακό, Σταματελόπουλο, Γεωργιόπουλο, Μουλιάτο που είναι πλέον στο Διαβολίτσι’.

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr
Φώτο: a-sports.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ