ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Μάθημα γνωριμίας για παιδιά με τις τεχνικές "τσίρκο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. | | |
Μάθημα γνωριμίας για παιδιά με τις τεχνικές "τσίρκο"
Οι τεχνικές τσίρκο είναι ένας δημιουργικός τρόπος εκγύμνασης που προκαλεί το ενδιαφέρον των παιδιών, ενώ συγχρόνως αυξάνει τις αντιληπτικές τους ικανότητες.

Στα εργαστήρια τα παιδιά διασκεδάζουν μαθαίνοντας. Οι μικροί μας φίλοι θα καλλιεργήσουν τις σωματικές τους δεξιότητες, θα διασκεδάσουν και θα γυρίσουν σπίτι με χαμόγελα και αυτοπεποίθηση.

Ελάτε να γνωρίσετε το τσίρκο και αφήστε τα παιδιά να επιδοθούν σε παιχνίδια ισορροπίας, συντονισμού κινήσεων και βασικά ακροβατικά εδάφους,  χρησιμοποιώντας τόσο το σώμα όσο και το μυαλό τους.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ X-SALTIBAGOS

Η ομάδα θεάτρου δρόμου X-SALTIBAGOS είναι μια ομάδα καλλιτεχνών τσίρκο που από το 2002 δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα με έδρα τους την Πάτρα.Ως ξυλοπόδαροι, κλόουν, ισορροπιστές, ακροβάτες, ζογκλέρ, μίμοι και χορευτές έχουν δώσει εκατοντάδες παραστάσεις, σε σχολεία, θέατρα και αμέτρητες πλατείες της Ελλάδας με την συνεργασία δήμων και ιδιωτικών φορέων. Οι καλλιτέχνες της ομάδας έχουν παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολές τσίρκο και χορού στο εξωτερικό (Ισπανία, Γαλλία) και πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Facebook: https://www.facebook.com/XSaltibagos/

Μάθημα γνωριμίας , για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Εξοπλισμός: Άνετα ρούχα

Υποχρεωτική κράτηση θέσεων
Τηλ. επικοινωνίας 6941648181, 2751306740

ΣΩΜΑ Family Concept
τηλέφωνα επικοινωνίας : 2751306740 / 6941648181
Facebook Page :ΣΩΜΑ Family Concept
Instagram: swma_familyconcept



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ