ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα εποχή στην ενημέρωση των δημοτών για έργα και παρεμβάσεις από τον Δήμο Ναυπλιέων

Νέα εποχή στην ενημέρωση των δημοτών για έργα και παρεμβάσεις από τον Δήμο Ναυπλιέων
 Με το επίσημο ξεκίνημα της νέας Δημοτικής Αρχής ο Δήμος Ναυπλιέων εγκαινίασε έναν νέο τρόπο ώστε να ενημερώνει τους δημότες για τις πάσης φύσεως δράσεις που βρίσκονται σε εξελιξη αλλά και αυτές τις οποίες ολοκληρώνει και αφορούν περισσότερο την καθημερινότητα του πολίτη. 


Ο Δήμος Ναυπλιέων άνοιξε μια νέα σελίδα στο facebook με τίτλο "Κάθε Μέρα Δήμος Ναυπλιέων", όπου καθημερινά και συστηματικά θα ενημερώνει για την πορεία όλων των έργων και των παρεμβάσεων σε ολόκληρο το Δήμο.   
Το ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας με έδρα τα Λευκάκια δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μείνει απροετοίμαστο για την υποδοχή των παιδιών μας. 
Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την ειδική αγωγή μας ξεχωρίζει και μας διαφοροποιεί.
Το κτίριο που βρίσκεται στην παραλία της Αρβανιτιάς ανήκει στην εταιρεία ακινήτων Δημοσίου όπως και ένα μικρό κομμάτι γης σε αυτό το σημείο. 
Από τη μία ο Δήμος δεν έχει καμία δικαιοδοσία πάνω σε αυτό από την άλλη όμως όλα τα παράπονα για έλλειψη καθαριότητας για την παραβατικότητα για οτιδήποτε συμβαίνει εκεί απευθύνονται στο Δημαρχείο. Η εικόνα του χώρου μας χαρακτηρίζει όλους. Ο Δήμος παρόν και εκεί με το διαθέσιμο προσωπικό του.
Τα σχολεία μας καθαρίζονται. Τα παιδιά μας θα πρέπει να βρουν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον έτσι ώστε το πρώτο πράγμα που θα θελήσουν να κάνουν είναι να το διατηρήσουν καθαρό. 
Το τρίτο δημοτικό στην Πρόνοια ένα στολίδι πλέον θα έχει την τιμητική του.
Συνείδηση του πολίτη είναι κάτι για το οποίο πρέπει όλοι να αγωνιστούμε σκληρά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ζητηθεί από δημότες να τοποθετήσουμε πινακίδες οι οποίες να γράφουν ότι απαγορεύεται να ρίχνονται διάφορα αντικείμενα στο χώρο. Οι πινακίδες είναι σαν αυτή που δημοσιεύουμε τώρα.Πιστεύετε ότι αρκεί;
Οι κάδοι άδειοι και όλα τα υπόλοιπα πεταμένα παντού. Αν δεν καταλάβουμε ότι ο Δήμος είναι το σπίτι μας όλα γίνονται πολύ δύσκολα. Οι φωτογραφίες είναι από το χώρο γύρω από την πινακίδα.
Η επικοινωνία με την κυρία η οποία μένει ακριβώς δίπλα, μας φάνηκε πάρα πολύ χρήσιμη στο Ανυφί.
Στο χώρο του Ηρώου υπήρχε ανάγκη έτσι ώστε από τη μία να φτιαχτούν δύο βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης που δημιουργούσαν πρόβλημα να μεταφερθεί ένας κάδος απορριμμάτων ο όποιος κατά λάθος είχε τοποθετηθεί και φυσικά να αλλαχθεί και η σημαία η οποία είχε σκιστεί. 
Επίσης ο στύλος φωτισμού δεν ήταν σε καλή κατάσταση όλα αυτά βελτιώθηκαν με την επέμβαση των αντίστοιχων Συνεργείο. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τις επισημάνσεις.
Ανάπλαση της Αιγίου
Οι εκλογές από τη μία και η αλλαγή σκυτάλης στην Περιφέρεια από την άλλη καθυστερούν από ότι φαίνεται τις δύο αναπλάσεις οι οποίες έχουν ενταχθεί στην Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση. Την Ανάπλαση της Παπανικολάου και των καθέτων οδών και την ανάπλαση της Αιγίου. 
Έτσι λοιπόν γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά το πρόβλημα στην οδό Αιγίου και το τι ακριβώς υποφέρουν οι κάτοικοι από τη σκόνη, πήραμε σήμερα την πρωτοβουλία να εφαρμόσουμε ημίμετρα για να μειώσουμε την όχληση.
Το πλύσιμο των πλατειών και των κοινόχρηστων χώρων είναι πλέον καθημερινότητα.
Πρέπει όμως από την πλευρά μας κι εμείς να διατηρήσουμε την πόλη καθαρή.
Οι επαγγελματίες της εστίασης κυρίως πρέπει να προσέξουν έτσι ώστε τα υπολείμματα των τροφών να μη βρίσκονται στα πλακόστρωτα.  Από την άλλη ο Δήμος θα είναι έτοιμος κάθε στιγμή να προχωρήσει σε καθαρισμό των χώρων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ