ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Γιώργος Γαβρήλος: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να σωθούν τα δύο μεγάλα οδικά έργα της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | | |
Γιώργος Γαβρήλος: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να σωθούν τα δύο μεγάλα οδικά έργα της Αργολίδας
 Πληροφορηθήκαμε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα για την απένταξη από το ΕΣΠΑ δύο σημαντικών οδικών έργων για την Αργολίδα: του οδικού έργου Αρχαία Νεμέα-Δερβενάκια-Μυκήνες και του οδικού έργου Αγία Ελεούσα-Αρκαδικό Επιδαύρου. 

Δεν έχει τώρα τόσο μεγάλη σημασία να αποδοθούν προσωποποιημένες οι ευθύνες αυτής της εξέλιξης. Άλλωστε, η προσωπική μου άποψη μου είναι ότι η ευθύνη επιμερίζεται διαχρονικά σε όλο το πολιτικό προσωπικό του τόπου. 

Σημασία έχει να αναλογιστούμε τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρουν οι εντάξεις σε χρηματοδοτικά πλαίσια και η υλοποίηση και των δύο αυτών οδικών έργων για την Αργολίδα. Δεν μπορεί ο νομός να παραμένει αποκομμένος από την Εθνική Οδό και να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις σημερινές προκλήσεις του σκληρού οικονομικού ανταγωνισμού. 

Δεν μπορεί να μην ολοκληρώνεται η οδική σύνδεση των σημαντικών αρχαιολογικών μνημείων που διαθέτει ο νομός μας. Και τα δύο αυτά έργα τείνουν να λάβουν τα χαρακτηριστικά του αναβαλλόμενου Αναβάλου.

Όλο το πολιτικό προσωπικό του νομού πρέπει να ενώσει δυνάμεις και να διεκδικήσει τα αυτονόητα. Η ένταξη και η υλοποίηση των δύο αυτών οδικών έργων είναι ζωτικής σημασίας για την Αργολίδα και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ