ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχαριστίες από το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας

Ευχαριστίες από το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας
Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο αντιρατσιστικό - αντιφασιστικό φεστιβάλ μας, με την Ομάδα Πείρα(γ)μα να ανεβάζει την "Μάμμα Τόνι", αντιφασιστικό μονόλογο της Φράνκα Ράμε και του Ντάριο Φο. 

Το έργο μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα ελληνικά από την Αγγελική Κασόλα, η οποία σκηνοθέτησε και την παράσταση. Την Παρτιζάνα "Μάμμα" Τόνι -υπαρκτό πρόσωπο με σημαντική αντιφασιστική δράση στην Ιταλία- ενσάρκωσε η Ειρήνη Μελά, με το Γιάννη Καρούνη στη μουσική επιμέλεια, και το Σταύρο Χασιώτη στον ήχο και το φως.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε με τον πιο θερμό τρόπο τούς συντρόφους και τις συντρόφισσές μας από την Ομάδα Πείρα(γ)μα, που για μια ακόμα χρονιά μάς χάρισαν έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας το φεστιβάλ με την τέχνη τους. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες δουλειές που έχουν στα σκαριά - και είναι βέβαιο πως δεν είναι η τελευταία φορά που τους βλέπουμε.

Ευχαριστούμε επίσης τους εκατό και πλέον περίπου ανθρώπους -φίλους, συντρόφους, συναγωνιστές- που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μετώπου και ήρθαν να παρακολουθήσουν την παράσταση και να συζητήσουμε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ