ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Στον αέρα από τον Π. Νίκα οι προεκλογικές επιχορηγήσεις Τατούλη

Στον αέρα από τον Π. Νίκα οι προεκλογικές επιχορηγήσεις Τατούλη
“Θα γνωστοποιήσω όλες τις επιχορηγήσεις που δόθηκαν προεκλογικά, απ’ την προηγούμενη περιφερειακή αρχή. Αυτές είναι ένα ολόκληρο μπαούλο. Δεν τις υπέγραψα. Θα ανέβουν όλες οι καταστάσεις στο διαδίκτυο, γιατί πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, όλα αυτά τα δημόσια ποσά, αλλά και γιατί αυτά, επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα».

Αυτό, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο οποίος γνωστοποίησε, παράλληλα, την απόφασή του, να ζητήσει ανάκληση ορισμού δικηγόρων για προσωπικές υποθέσεις του τέως περιφερειάρχη, ενημερώνοντας, ταυτόχρονα τους δημοσιογράφους, για την απόφαση της περιφερειακής αρχής, να προσλάβει (με έμμισθη εντολή και σύμφωνα με την προβλεπόμενη απ’ το νόμο διαδικασία) δύο (2) δικηγόρους ανά περιφερειακή ενότητα, ώστε η Περιφέρεια να μπορέσει να αποκτήσει σταθερή νομική δομή.

«Συσσωρεύονται πολλές τελεσίδικες αποφάσεις και θα πρέπει η περιφέρεια να έχει στέρεα νομική δομή», είπε ο περιφερειάρχης, ο οποίος και στάθηκε και στις αμοιβές των ανθρώπων που θα στελεχώσουν τα νομικά πρόσωπα και τις εταιρείες της Περιφέρειας.

O κ. Νίκας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι που θα στελεχώσουν τα νομικά πρόσωπα και τις εταιρείες, ότι θα έρθουν εδώ με μικρότερη αμοιβή, με χρήματα που θα είναι κάτω απ’ τα 1000 ευρώ».

Σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, ο κ. Π. Νίκας τόνισε τα εξής:

«Την Τετάρτη στο περιφερειακό συμβούλιο δεν συζητάμε για την διαχείριση των απορριμμάτων. Θα συζητήσουμε για την απαλλοτρίωση των εκτάσεων και όχι για το ΣΔΙΤ. Έχουμε πει ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μην χαθούν τα χρήματα. Ότι καινούργιο προκύψει από εμάς, θα κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ