ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μαρίνα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:36:00 μ.μ. | |
Παράταση προθεσμίας για την υποβολή φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μαρίνα Ναυπλίου
 Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Διαγωνισμό με ανταγωνιστικό διάλογο για την υλοποίηση του έργου «Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Λειτουργία, Τεχνική Διαχείριση και Εκμετάλλευση Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνας) στο Ναύπλιο», με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα -Διακήρυξη Α΄ Φάσης (Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος): 

Τροποποίηση παρ. 12.1 και 12.2 της Διακήρυξης και παράταση προθεσμίας υποβολής Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Διαγωνισμό του θέματος μέχρι την 27η Νοεμβρίου 2019 και την τροποποίηση των παραγράφων 12.1 και 12.2 της Διακήρυξης Α΄ Φάσης (Πρόσκλησής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) κατά το σημείο αυτό, ως εξής: 

12.1 Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία, οι Ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν, με τρόπο σύμφωνο με τις απαιτήσεις της παρούσας, το φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την 27/11/2019, ημέρα Τετάρτη και τοπική ώρα (GMT+2): 12.00. Φάκελοι, που τυχόν υποβάλλονται εκπρόθεσμα, απορρίπτονται ως απαράδεκτοι. 

12.2 Όλες οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς: • […] Η ημερομηνία διεξαγωγής του Διαγωνισμού, δηλαδή 27/11/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 

 Κατά τα λοιπά, το Τεύχος της Πρόσκλησης Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Α’ Φάσης του Διαγωνισμού) παραμένει ως έχει. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ