ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Επιστρέφουν οι βροχές - Πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. | | |
Επιστρέφουν οι βροχές - Πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή
Επέστρεψε η καλοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά ο καιρός θα χαλάσει και πάλι από βδομάδα. Δείτε αναλυτικά παρακάτω την πρόγνωση της ΕΜΥ μέχρι και την Παρασκευή:

Ο καιρός τη Δευτέρα 23-09-2019

Στα δυτικά αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια και πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες θα είναι κατάτόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 ενώ μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ο καιρός την Τρίτη 24-09-2019


Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα, κυρίως στην κεντρική και τη βόρεια και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά αρχικά στα δυτικά, το βράδυ στη Θράκη και τη νύχτα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ από το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά.
Ο καιρός την Τετάρτη 25-09-2019

Στα ανατολικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Ο καιρός την Πέμπτη 26-09-2019

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από νότιες 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Παρασκευή 27-09-2019

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ