ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Πρωτοβρόχια στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:25:00 μ.μ. | | | |
Πρωτοβρόχια στο Ναύπλιο
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας με βροχές και στην Αργολίδα. Οι πρώτες σταγόνες της φθινοπωρινής βροχής έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής (20/09) και στο Ναυπλιο επιβεβαιώνοντας τις μετεωρολογικές προβλέψεις των προηγούμενων ημερών για την μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός. 
Ωστόσο αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες και στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα και προς το βράδυ στην Κρήτη.
Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.
Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα αλλά οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές και η συνολική πτώση της θερμοκρασίας εκτιμάται ότι θα είναι της τάξεως των 8 με 10 βαθμών. Άνοδος της θερμοκρασίας την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη.
Για το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα νότια και στα νοτιοδυτικά σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και μετά το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή και στα νότια.
Ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νότια θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα νοτιοδυτικά μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε παρακάτω ένα μικρό βίντεο από την ισχυρή βροχόπτωση στα Λευκάκια Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ