ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Συνδικάτο τροφίμων Αργολίδας: Κάτω τα χέρια από την απεργία - Δεν θα την χαρίσουμε στην εργοδοσία

Συνδικάτο τροφίμων Αργολίδας: Κάτω τα χέρια από την απεργία - Δεν θα την χαρίσουμε στην εργοδοσία
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!! 
Οι εργατοπατέρες των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ σε ΓΣΕΕ, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες υπονομεύουν τις δεκάδες αποφάσεις ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και πρωτοβάθμιων σωματείων για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο.

Μεταχειρίζονται στην κυριολεξία μεθόδους μαφίας για να βάλουν εμπόδια στην επιτυχία της απεργίας. Απειλούν και εκβιάζουν προέδρους Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών με στόχο να ακυρωθεί η απεργία. Προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους, να προκαλέσουν σύγχυση, να ματαιώσουν την απεργία, επιχειρούν να διασπάσουν το ενιαίο απεργιακό μέτωπο και κάποιοι από αυτούς τους τζερεμέδες σε Κρήτη και Βόρεια Ελλάδα, αποφάσισαν απεργία για τις 25/9.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! 

Για αυτό θέλουν να καταργήσουν τις συλλογικές διαδικασίες. Αυτοί γνωρίζουν ότι έχουμε δύναμη! Γιατί άλλωστε παίρνουν τέτοια μέτρα, αν με τις απεργίες και τη συμμετοχή των εργατών στα συνδικάτα «δεν βγαίνει τίποτα» όπως μας λένε οι εργατοπατέρες και τα τσιράκια της εργοδοσίας; Γιατί έχουν φαγωθεί τόσο πολύ με το εργατικό λαϊκό κίνημα να κάθεται στα αυγά του, αν με τους αγώνες δεν αλλάζουν τα πράγματα;

Το ζήτημα είναι να καταλάβουμε ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ! Η δύναμη μας βρίσκεται στην οργανωμένη πάλη, μέσα από τα σωματεία μας! Στην εργατική αλληλεγγύη, στους αγώνες μας!

Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας να ζούμε και να δρούμε! Μαζικός, ταξικός αγώνας για το δικαίωμά μας στην οργάνωση και την απεργία! Δεν θα αφήσουμε καμία κυβέρνηση, κανένα εργοδότη, ούτε τα τσιράκια τους, να παρέμβουν ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία!

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να δώσουν ηχηρή απάντηση με απεργιακή κινητοποίηση στις 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! Το πολυνομοσχέδιο - "σκούπα", με το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί, για λογαριασμό του κεφαλαίου, να σαρώσει μισθούς και συνδικαλιστικές ελευθερίες να μην περάσει!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ         ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ