ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Τάσος Κολιγκιώνης το 'πε και το 'κανε: Το Ναύπλιο κέντρο του διεθνούς bodybuilding

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | |
Ο Τάσος Κολιγκιώνης το 'πε και το 'κανε: Το Ναύπλιο κέντρο του διεθνούς bodybuilding
 Τριπλό διοργανωτικό χτύπημα με αγώνες σωματικής διάπλασης για το 2020 προετοιμάζει  ο Ναυπλιώτης παγκόσμιος Πρωταθλητής bodybuilding Τάσος Κολιγκιώνης στο Ναύπλιο.



Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων ο Τάσος Κολιγιώνης έχει βάλει σκοπό να κάνει το Ναύπλιο κέντρο του αθλητικού τουρισμό με εκατοντάδες bodybuilders να συρρέουν στην πόλη για να λάβουν μέρος στις αθλητικές διεθνείς διοργανώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

Τα οφέλη για την πόλη θα είναι μεγάλα, το εχουν δείξει εξάλλου και τα προηγούμενα διεθνούς κύρους αθλητικά events που ο Τάσος με την προσωπική του φροντίδα κατάφερε και πραγματοποίησε στο Ναύπλιο. 

Τα μηνύματα που παίρνει από τους συμμετέχοντες στις διοργανώσεις του Ναυπλίου από όλο τον κόσμο είναι ενθουσιώδη, καθώς δεν ειναι μόνο η άρτια προετοιμασία και διοργάνωση των αγώνων αλλά και η περιοχή που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους αθλητές που συμμετείχαν, καθώς προσφέρουν σε αυτούς, τις οικογένειές τους που τους συνοδεύουν και τους φίλους τους μια αξέχαστη εμπειρία. 

Και φυσικά δεν είναι μόνο οι αθλητές, είναι και οι εταιρίες κολοσσοί πίσω από τέτοιους αγώνες που βλέπουν τους αγώνες στο Ναύπλιο ως μια από τις καλύτερες ευκαιρίες προβολής τους,  διάδοσης του αθλήματος αλλά και των προϊόντων τους.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μέσα στο 2020 ο Τάσος Κολιγκιώνης θα διοργανώσει στο Ναύπλιο τους αγώνες:

22-25 Mαϊου 2020
3rd edition Rafael Santoja Cup & Elite Pro Show

11-14 Σεπτέμβρίου 2020
Nafplio Classic Elite Pro Show

27-30 Νοεμβρίου 2020
IFBB International Mediterranean Championships
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ