ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Στο Ναύπλιο για την τελετή λήξης το 10ο Catamarans Cup international Regatta

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:23:00 μ.μ. | | |
Στο Ναύπλιο για την τελετή λήξης το 10ο Catamarans Cup international Regatta
Το Catamarans Cup, που ξεκίνησε από την Istion Yachting το 2010, συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια και είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός, με συμμετοχές πάνω από 18 χώρες - ένας διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας, που συνδυάζει ιδανικά τη διασκέδαση ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με χαλαρωτικές διακοπές.
Οι ιστιοδρομίες του 10ου Catamarans Cup πραγματοποιούνται  στην περιοχή το Σαρωνικού & Αργολικού Κόλπου από τις 19 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019 και τα πληρώματα βρέθηκαν στο Ναύπλιο στις 23 Οκτωβρίου.
Οι διαδρομές του 10ου Catamarans Cup είναι ως εξής:

Άλιμος – Πόρος 26,5 ν.μ. | Πόρος - Σπέτσες 25,0 ν.μ.| Σπέτσες - Παράλιο Άστρος 20,0 ν.μ.| Παράλιο Άστρος – Ναύπλιο 9,5 ν.μ.

Στο Ναύπλιο θα γίνει το βραδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου η τελετή λήξης και η απονομή Βραβείων στο Pantazis Royal
Τι ειναι το Catamarans Cup international Regatta

Παρέχοντας και τα δύο, καλή ανταγωνιστική ιστιοπλοΐα και διασκέδαση, η εκδήλωση είναι ανοιχτή για ναύτες κάθε επιπέδου, που θέλουν να έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, την εμπειρία ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με τον πιο ασφαλή, άνετο και ίσως τον πιο διασκεδαστικό τρόπο που υπάρχει !
Οι συμμετέχοντες ναυλώνουν ιστιοφόρα καταμαράν στα ελληνικά νησιά, υπό συνθήκες που δεν είναι διαφορετικές από ό, τι μια τυπική ναύλωση σκάφους για διακοπές, σε έναν αγώνα που εκτυλίσσεται στα ελληνικά νησιά και διαρκεί μια εβδομάδα, γεμάτη εκδηλώσεις βραβεία, πάρτι και γιορτές.
Τα φιλόξενα νησιά μας, καλωσορίζουν κάθε φορά τους ναύτες με οργανωμένες τοπικές εκδηλώσεις, θεματικούς διαγωνισμούς, βραβεία και τελετές, κοκτέιλ πάρτι, δείπνα με BB-Qs και πολλά πάρτυ!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ