Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019

Με αλλαγές η "Ανάβαση Αχλαδόκαμπου" στις 12 και 13 Οκτωβρίου

Με αλλαγές η "Ανάβαση Αχλαδοκάμπου" στις 12 και 13 Οκτωβρίου
Στις 12 και 13 Οκτωβρίου το ΑΣΣΟΑΑ, με την έγκριση της ΟΜΑΕ και τη συνδρομή της ΑΛΜΑ Ναυπλίου, διοργανώνει την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, 7o αγώνα του φετινού Valvoline Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. 

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, έχει γίνει η γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Πελλοπονήσου και είναι σταθερά στην τριάδα των καλύτερων Αναβάσεων του Πρωταθλήματος σύμφωνα με τις απόψεις των οδηγών και των χιλιάδων θεατών που την παρακολουθούν. Η γεμάτη προκλήσεις διαδρομή είναι ταυτόχρονα τεχνική και γρήγορη με πολλές διαφορετικές στροφές με πολύ καλή πρόσφυση. Η διαδρομή έχει ασφαλτοστρωθεί πρόσφατα και έχει καινούργια μπαριέρα ασφαλείας σε όλο το μήκος της. Φέτος ο ανανεωμένος αγώνας θα διεξαχθεί σε διαφορετική εποχή από ότι συνήθως, το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου.
Ο αγώνας φέτος θα έχει κάποιες διαφορές και καινοτομίες έτσι ώστε να αποκτήσει ένα νέο χαρακτήρα, περισσότερο ενδιαφέρον και να γίνει ακόμη πιο αγαπητός σε θεατές και οδηγούς. Μερικές από τις καινοτομίες:

-Η διαδρομή θα τερματίζει πλέον στα 6,2 χλμ κάτι που την καθιστά πλέον τη μεγαλύτερη του Πρωταθλήματος, αυξάνοντας την πρόκληση και την διασκέδαση για τον οδηγό , που μαζί με την ταχύτητα πρέπει να έχει και τον ανάλογο ρυθμό για πετύχει τον καλύτερο χρόνο.

-Ο χώρος των Pits θα είναι αμέσως πριν την εκκίνηση, κάνοντας πολύ πιο εύκολη την πρόσβαση των θεατών από Αθήνα ,Άργος και Ναύπλιο, αφού θα έχουν να περπατήσουν μόνο τον χώρο των Pits για να βρεθούν στον αγώνα. Η πρόσβαση από Τρίπολη παραμένει η ίδια, με τους θεατές να σταθμεύουν μετά το Park-Ferme σε τεράστιο χώρο.
Για τη φιλοξενία των Οδηγών και των Ομάδων η οργάνωση έχει εξασφαλίσει προσφορές στα παρακάτω ξενοδοχεία:

1) ELENA HOTEL στο Ναύπλιο τηλ.2752023888
2) ΝAYPLIA HOTEL στο Ναύπλιο τηλ.27520 28167
3) PARK HOTEL στο Ναύπλιο τηλ.27520 27428
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ