ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Τρίποντα στην 120η εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο (βίντεο)

Τρίποντα στην 120η εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στις μέρες μας η ανεπάρκεια αίματος είναι μια υπαρκτή κατάσταση που έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται αίμα.

Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων εκείνων που μπορούν με την τελείως ανώδυνη γι' αυτούς εθελοντική αιμοδοσία να προσφέρουν το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα είναι η ελπίδα ότι η προσφορά στο συνάνθρωπο γίνεται με πράξεις και επαναλαμβάνεται.
Η διοίκηση, το προπονητικό team και οι παίκτες του Οίακα Ναυπλίου συμμετείχαν την πρώτη μέρα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 της προγραμματισμένης 120ης τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας στο Κέντρο Νεότητας Ι.Μ. Αργολίδας στο Ναύπλιο που συνδιοργανώθηκε με τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Οι Δεσμοί Αίματος και ο Οίακας καλούν τους φίλους της ομάδας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στο ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ Ι.Μ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο Ναύπλιο να δώσουν στην πράξη το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα!
Οι Δεσμοί Αίματος ευχαριστούν την ομάδα του ΟΙΑΚΑ για την υποστήριξη στην προσπάθεια του συλλόγου μας για να μην λείψει αίμα σε κανένα συνάνθρωπό μας όσο και όταν το χρειάζεται!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ