ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Με βροχή πυροβολισμών θρηνεί η κοινότητα των Ρομά στη Νέα Κίο τον 33χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Με βροχή πυροβολισμών θρηνεί η κοινότητα των Ρομά στη Νέα Κίο τον 33χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
 Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της Νέας Κίου καθώς με το που έπεσε η νύχτα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου ξεκίνησαν απανωτοί πυροβολισμοί προερχόμενοι από τους καταυλισμούς των Ρομά στην περιοχή.

Οι πυροβολισμοί ακούγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την περιοχή προκαλώντας έντονο το αίσθημα της ανασφάλειας στους κατοίκους, όπως μας ενημερώνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροβολισμοί σχετίζονται με το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου έχασαν τη ζωή τους δυο νέοι άνθρωποι, με τον έναν να ειναι πολύ δημοφιλής στην κοινότητα των Ρομά της Νέας Κίου στην Αργολίδα και με τον τρόπο αυτό θεωρούν πως τιμούν τη μνήμη του.

Επίσης στη Δαλαμανάρα όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστυχημα πολλοί Ρομά συρρέουν  από το πρωί και αφήνουν λουλούδια στον τόπου που άφησαν την τελευταία τους πνοή οι δυο νέοι άνθρωποι.

Όλοι στην περιοχή της Νεας Κίου θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία καθώς το κλίμα είναι τεταμένο και από τα πρόσφατα γεγονότα που προκάλεσαν την αντίδραση των κατοίκων με κινητοποιήσεις.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ