ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Τα περιουσιακά όπλισαν το χέρι του 45χρονου που πυροβόλησε τον αδερφό του στο Αραχναίο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. | | | | |
Τα περιουσιακά όπλισαν το χέρι του 45χρονου που πυροβόλησε τον αδερφό του στο Αραχναίο Αργολίδας
Αντιμέτωποι με μια παρ ολίγον αδελφοκτονία ήρθαν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού Αραχναίο Αργολίδος όταν το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, ο μεγαλύτερος αδελφός τσακώθηκε με τον κατά δύο χρόνια μικρότερο του και τον πυροβόλησε.
Τα δύο αδέλφια, αγροτοκτηνοτρόφοι στο επάγγελμα, καβγάδιζαν συχνά για τα περιουσιακά τους.

Χθες Σάββατο, περίπου στις πέντε το απόγευμα τα δύο αδέλφια συναντήθηκαν στο ποιμνιοστάσιο που φυλάνε τα ζώα τους κοντά στις ανεμογεννήτριες που βρίσκονται στην κορυφή του όρους Αραχναίο.

Εκεί τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια. Τότε ο μεγαλύτερος από τους δύο πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον αδελφό του στην κοιλιακή χώρα.

Όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, έφυγε από το ποιμνιοστάσιο και πήγε να κρυφτεί, προκειμένου να μην συλληφθεί.

Το θύμα που κατάφερε και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από θαύμα επέζησε από τον πυροβολισμό εξ επαφής στην κοιλιακή χωρά.

Η αστυνομία κατάφερε σε πολύ γρήγορο χρόνο και εντόπισε τον δράστη που είχε κρυφτεί και τον συνέλαβε, ενώ πάνω του βρέθηκε ένας σουγιάς και η καραμπίνα.

Αυτήν την ώρα ο δράστης κρατείται από τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου όπου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ