ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Θλίψη για τον θάνατο της 51χρονης μητέρας στο Κολιάκι Αργολίδας - Αγωνία για το μικρό παιδί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | | | |
 Θλίψη σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου στο χωριό Κολιάκι του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 51χρονη μητέρα και να χαροπαλεύει το μικρό παιδί της.

Το τροχαίο σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο γονείς και το μικρό τους παιδί επιχείρησαν να κάνουν αναστροφή κοντά σε φούρνο που υπάρχει στο σημείο του χωριού και εμβολίστηκαν από διερχόμενο φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα, ενώ στην σύγκρουση ενεπλάκη ακόμα ένα αυτοκίνητο που συγκρούστηκε και αυτό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ακόμα δυο γυναικών.

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα στο όχημα να εγκλωβιστούν οι τρεις επιβαίνοντες με την μητέρα να χάνει τη ζωή της, το μικρό παιδί να τραυματίζεται πολύ σοβαρά και ο σύζυγος ελαφρότερα.  

Αργά το βράδυ το παιδάκι από το νοσοκομείο του Άργους που μεταφέρθηκε αρχικά διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Τι αναφέρει η αστυνομία:

Χθες (28.10.2019) το απόγευμα, στο 2,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τραχειάς - Κολιακίου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαπές, 51χρονη και μία ανήλικη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 51χρονης και τον τραυματισμό των λοιπών.

Ακολούθως, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 30χρονη ημεδαπή και στο οποίο επέβαινε έτερη 30χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με το όχημα του 47χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ