ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

«Αθλητισμός και ΑΜΕΑ» στην 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. | | |
«Αθλητισμός και ΑΜΕΑ» στην 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου
 Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στα πλαίσια εορτασμού της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Αργολίδας, πραγματοποιήθηκε στο Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου, διάλεξη με θέμα: «Αθλητισμός και ΑΜΕΑ», από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας, κ. Κώστα Θεμελή, ο οποίος είναι πρωταθλητής σε Πανελλήνιους Αγώνες Τοξοβολίας με αμαξίδιο. 

Είναι τοξοβόλος στον αθλητικό σύλλογο «Ήφαιστος» Αργολίδας, εκπαιδευτής και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου.
Μας μίλησε για την εμπειρία ως εκπαιδευτής, και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες. Ο ίδιος έχει αναπηρία των κάτω άκρων συνέπεια τροχαίου ατυχήματος.

Μας μίλησε επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας «Ίριδα» κ. Οικονόμου Παναγιώτης.

Προλόγισε ο αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Ρούτουλας Κωνσταντίνος για τις προσπάθειες του Δήμου για την επίλυση των προβλημάτων των ατόμων με αναπηρίες καθώς και ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων κ. Γιατράκος Γιάννης καθώς και ο εφημέριος της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου κ. Κιντής Παναγιώτης. Το σύνθημα του Δήμου είναι φέτος «Όλοι διαφορετικοί, Όλοι ίσοι».
Ευχαριστούμε πολύ όλους για την ενδιαφέρουσα ενημέρωση κι ευχόμαστε με την αρωγή του δήμου και όλων των συμπολιτών μας να έχουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και σεβασμό των δικαιωμάτων τους. Τα άτομα με αναπηρίες δεν επαιτούν και θέλουν να αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους αρτιμελείς συνανθρώπους μας.

Σοφία Σαρρή, Διευθύντρια του σχολείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ