ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Με 74 συμμετοχές η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. | |
Με 74 συμμετοχές η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου
 Με αρκετές κλάσεις να έχουν ήδη κριθεί για το πρωτάθλημα αναβάσεων του 2019, 74 οδηγοί θα συμμετέχουν στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, 7ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου. 

Η κατηγορία Ν έχει 14 συμμετοχές. 

Βροντερό παρόν έδωσε η Ν2 με 11 συμμετοχές με αρχηγό τον ήδη τιτλούχο Κ. Θέο , που υπόσχονται τρομερές μάχες στα εκατοστά του δευτερολέπτου. 

Η ομάδα Α έχει επίσης 14 συμμετοχές με τους Λιώρη και Ευθυμίου να είναι παρόντες. 

Στην ομάδα Ε συμμετέχουν 17 οδηγοί και ανάμεσα τους ο πρωταθλητής Χωμάτινων Ράλλυ για το 2019 Γ. Κεχαγιάς με το Ford Sierra RS500 αλλά και ο Αλέξανδρος Ρουστέμης επίσης με Ford Sierra RS500. 

Στις επιμέρους κλάσεις της κατηγορίας οι μάχες των παλαιότερων Ε αυτοκινήτων με τα νεοφερμένα Peugeot και Citroen συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Στην κατηγορία Formula Saloon, με τα πιό εξελιγμένα και γρήγορα αυτοκίνητα, δήλωσαν συμμετοχή 19 οδηγοί. 

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές Μ.Ηλιόπουλος και Π.Σολδάτος θα συνεχίσουν να μάχονται με μεγάλη ένταση και στο βουνό της Αργολίδας κυνηγώντας το Πρωτάθλημα του 2019. 

Στις υπόλοιπες κλάσεις θα θαυμάσουμε πρωτότυπα και εξαιρετικά αυτοκίνητα, από το Mini-Hayabusa του Ν.Κατράνη, το θηριώδες Escort M3 του Σ.Παπαδόπουλου μέχρι το Godzilla-Evo του Π.Παρθένη. 

Η ομάδα των Ιστορικών έχει 10 συμμετοχές εξαιρετικών αγωνιστικών αυτοκινήτων του παρελθόντος.

Οι θεατές πρέπει να γνωρίζουν, ότι η κυκλοφορία στη διαδρομή θα διακοπεί και τις δύο μέρες στις 09:00 το πρωί, τόσο από την εκκίνηση όσο και από τον τερματισμό.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ