ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Κωστούρος: Το Ναύπλιο και ο Δήμος Ναυπλιέων μεγαλώνει και ταξιδεύει παντού...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | | |
Κωστούρος: Το Ναύπλιο και ο Δήμος Ναυπλιέων μεγαλώνει και ταξιδεύει παντού...
 Το Ναύπλιο το τριήμερο 4 έως 6 Οκτωβρίου φιλοξένησε το 15ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου. Ένα σεμινάριο το οποίο γιόρτασε τα 15χρονα του, ένα επετειακό σεμινάριο.

Σπουδαίες προσωπικότητες, άνθρωποι των επιστημών, των τεχνών και των γραμμάτων, η ελίτ της Νομικής βρέθηκε στο Ναύπλιο, άνθρωποι που για να φέρεις έναν τουλάχιστον απ' αυτούς, να τον έχεις ομιλητή, πρέπει να περιμένεις μήνες και αν τα καταφέρεις.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Καθηγητής Λίνος-Αλέξανδρος Σισιλιάνος ο οποίος πήρε και το Βραβείο «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης» που έχουμε θεσπίσει, από τα χέρια του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου (και ο Πρόεδρος εδώ στο Ναύπλιο), οι Καθηγητές Ιωάννης Μεταξάς, Δημήτριος Νανόπουλος και Ιωάννης Πανούσης στους οποίους επιδόθηκε το Αριστείο «Ιωάννης Α.Καποδίστριας», για τις Επιστήμες, τα Γράμματα και τις Τέχνες επίσης από τα χέρια του ΠτΔ.
Τιμήσαμε τον ΠτΔ με αναμνηστική πλακέτα, ανεβήκαμε στο Παλαμήδι, στο εμβληματικό αυτό κάστρο και όλοι μιλούσαν, έβγαζαν φωτογραφίες και ανέβαζαν στα social Media για το Ναύπλιο και τον Δήμο Ναυπλιέων. 

Πως πέρασαν εδώ, πόσο τους έχει μαγέψει αυτός ο ευλογημένος τόπος...Τι πιο μεγάλη διαφήμιση απ' αυτή, το Ναύπλιο έγινε το επίκεντρο της Ευρώπης και όπως ειπώθηκε από πολλούς, με τη παρουσία σε αυτό του κ.Νανόπουλου, έγινε το επίκεντρο του κόσμου. 

Γιατί ξέρετε , το facebook και τα υπόλοιπα μέσα, δεν είναι μόνο για να ανεβάζεις τα σκουπίδια και τις λακκούβες την ώρα που τα ρίχνουμε ή την ώρα που ανοίγουν για να δείξουμε ότι ο Δήμος δεν κάνει τίποτα, είναι και για να ταξιδεύουν παντού αυτά τα νέα και να κάνουν τον τόπο σου γνωστό στα πέρατα.
Άλλοι Δήμοι θα παρακαλούσαν να έχουν έναν από όλους αυτούς που συμμετείχαν στο σεμινάριο για μία μόνο ημέρα, όχι για τρεις που τους είχαμε εμείς. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά δεν είναι ώρα.

Το Ναύπλιο και ο Δήμος Ναυπλιέων μεγαλώνει και ταξιδεύει παντού...η μιζέρια δεν ταιριάζει σε εμάς. Συνεχίζουμε την δουλειά για να είναι κάθε ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ καλύτερη από την προηγούμενη για τους δημότες μας.

Δημήτρης Κωστούρος
Δημαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ