ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Νταλίκα με ανταλλακτικά από κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα με προορισμό την Αργολίδα εντοπίσθηκε στην Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 μ.μ. | |
Νταλίκα με ανταλλακτικά από κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα με προορισμό την Αργολίδα εντοπίσθηκε στην Πάτρα
 Νταλίκα με «κομμένα» ανταλλακτικά από τουλάχιστον επτά πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ, μάρκας BMW, Mercedes και MG, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι της Πάτρας, μετά από έρευνα των λιμενικών, μόλις αποβιβάστηκε από πλοίο που ερχόταν από την Ιταλία

Το φορτίο περιείχε σχεδόν τα πάντα, από υαλοκαθαριστήρες μέχρι ηλεκτρονικούς εγκέφαλους οχημάτων, ακόμη και ολόκληρους κινητήρες που κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις, τα ανταλλακτικά των πανάκριβων, πολυτελών αυτοκινήτων τελευταίας κυκλοφορίας, προφανώς προέρχονται από κύκλωμα, που έκλεβε τα αυτοκίνητα  και τα έκανε ανταλλακτικά.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, καθώς γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για τα πιστοποιητικά και εγγυήσεις μεταφοράς του εμπορεύματος, εφόσον υπάρχουν και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Το φορτηγό αυτοκίνητο δεν επετράπη να ταξιδέψει και ο οδηγός του που είναι Έλληνας, κρατείται στις Λιμενικές αρχές της Πάτρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγό αυτοκίνητο φαίνεται να είχε παραλήπτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αργολίδα, που μέχρι στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει εμπλοκή και με ποιον τρόπο στην υπόθεση.  Όλα αυτά όμως εξετάζονται και θα υπάρξουν ανακοινώσεις πολύ σύντομα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ