ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ο Ίναχος γιορτάζει τον Άγιο Δημήτριο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 μ.μ. | | | |
Ο Ίναχος γιορτάζει τον Άγιο Δημήτριο (βίντεο)
To Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου του Μυροβλήτου, εορτάζει ο φερώνυμος Ναός στον Ίναχο του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην Αργολίδα. 

Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 εψάλει Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μιχαλόπουλου Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς Αργολίδας .
Μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ακολούθησε περιφορά της ιερής εικόνας σε όλο το δημοτικό διαμέρισμα παρουσία πλήθος κόσμου.
Ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μπονταίτης ευχαρίστησε τους Ιερείς που τίμησαν τον Άγιο Δημήτριο ,αλλά και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Ινάχου που λάμπρυναν με την παρουσία του την εορτή.
 Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού  ο εφημέριος π. Θοδόσιος Μπονταίτης είπε τα εξής: "Aισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους τους παρευρισκομένους που ήρθαν απόψε να συμπροσευχηθούν και να τιμήσουμε τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο Τον Μυροβλύτη και Προστάτη όλων ημών.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που με την παρουσία του σήμερα στον Ναό μας και με τον εμπνευσμένο λόγο του προς το Εκκλησίασμα ελάμπρυνε την Ιερά Πανήγυρη.  Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία και έτη πολλά.
 Ευχαριστούμε θερμά τους Αιδεσιμοτάτους Ιερείς καθώς και τους καλλίφωνους Ιεροψάλτες, κυρίους Δημήτριο Καρκαλάτο πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου και Σταμάτη Καρυάμη πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άργους, που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και μας ετίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που παρευρέθησαν τιμητικά στην Ιερά Πανήγυρη. Ευχαριστούμε την οικογένεια απο το χωριό μας, η οποία ανέλαβε τη δαπάνη για τον στολισμό του Ναού μας. Ευγνώμονες για την προσφορά της ευχόμαστε ο Άγιος Δημήτριος να χαρίζει υγεία και ευημερία στα μέλη της. Επίσης, θερμότατες ευχαριστίες οφείλουμε στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου, κύριο Ιωάννη Γιαννόπουλο, και την συνοδό δασκάλα, κυρία Αργυρώ Μπιλιούρη, καθώς και στα παιδιά που κόσμησαν τη λιτάνευση της Ιεράς εικόνος. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, υγεία και φώτιση.
Τέλος, εύχομαι προς όλους να έχετε την ευχή και την ευλογία του Αγίου Δημητρίου και να μεσιτεύει στον Πανάγαθο Τριαδικό Θεό για εσάς και τις οικογένειες σας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ