ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Έσπασαν τα φρένα σε λεωφορείο της Διεύθυνσης Μεταγωγών στο Ναύπλιο - Από τύχη δεν είχαμε θύματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. | | | | |
Έσπασαν τα φρένα σε λεωφορείο της Διεύθυνσης Μεταγωγών στο Ναύπλιο - Από τύχη δεν είχαμε θύματα
Συνεχίζονται τα φαινόμενα «διάλυσης» στα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, την ώρα που για ακόμη μια φορά δαπάνες για τα στοιχειώδη όπως ανανέωση του στόλου και συντήρηση των οχημάτων βρίσκονται «θαμμένες» στα συρτάρια της Γ.Α.Δ.Α.


Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, όπου για ακόμη μια φορά λεωφορείο της Διεύθυνσης Μεταγωγών ξεκινώντας από Αθήνα με προορισμό την Καλαμάτα, υπέστη σοβαρή βλάβη εισερχόμενο στη περιοχή του Ναυπλίου στην οδό Χ. Τρικούπη στο κέντρο της πόλης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Securitynews.gr, το πρόβλημα εντοπίστηκε στα φρένα τα οποία όπως αναφέρει αστυνομική πηγή «έσπασαν απότομα, εξαιτίας της απαραίτητης αλλαγής στο σύστημα»
Υπό αυτό το πρίσμα,όσοι ήταν προς μετακίνηση στις Φύλακες Ναυπλίου, εστάλησαν με τοπικό μεταγωγικό και τοπικές δυνάμεις ασφαλείας,τροχαίας και τάξης από το σημείο,ενώ οι υπόλοιποι μέχρι την επισκευή του λεωφορείου στα κρατητήρια του τμήματος!

Αξίζει να σημειωθεί πως Η επισκευή κράτησε τέσσερις ώρες στο σημείο, και όπως τονίζει αστυνομικός που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του «Από θαύμα λόγω χαμηλής ταχύτητας δεν θρηνήσαμε θύματα!»

Πηγή: securitynews.gr
Κεντρική φώτο αρχείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ