ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Διήμερο ψυχικής και σωματικής ευεξίας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:11:00 μ.μ. | |
Διήμερο ψυχικής και σωματικής ευεξίας στο Ναύπλιο
 Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων του, το εναλλακτικό γυμναστήριο «ΣΩΜΑ family concept» και η ιδιοκτήτρια Ανδριανή Ξιάρχου , υποδέχονται την Νίκη Πετρουλάκη, Yoga &Pilates Instructor και την ομάδα της, στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, για ένα διήμερο ψυχικής και σωματικής ευεξίας στο Ναύπλιο.

Η Νίκη και η Ανδριανή, υπέρμαχοι της θετικής στάσης ζωής και της ενίσχυσης της ψυχικής και σωματικής δύναμης , ενώνουν τις δυνάμεις τους με φόντο το Φθινοπωρινό Ναύπλιο και καλούν τους συμμετέχοντες να αφήσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφεθούν στις γνώσεις τους με σκοπό την σωματική χαλάρωση και την ψυχική ηρεμία.
Αναλυτικά:

Το πρόγραμμα του #Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019 περιλαμβάνει :

12:00-14:00 Αφίξεις

14:00-17:00 Ελεύθερος χρόνος-Βόλτα ή Ξεκούραση για όσους το επιθυμούν

17:00 Περίπατος με γρήγορο περπάτημα & ξενάγηση στην παλιά Πόλη του Ναυπλίου και της Ακροναυπλία από την Ανδριανή Ξιάρχου.

18:30-20:00 Yoga body & mind awareness με την Νίκη Πετρουλάκη

21:30 Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με δείπνο στο μεζέ-bar «Μέντα» στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Το πρόγραμμα της #Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019 περιλαμβάνει :

09:00-10:30 «Double trouble»: Μια διαφορετική προπόνηση με το εκρηκτικό δίδυμο Νίκη και Ανδριανή που θα προσφέρει ευεξία και αρμονία στους συμμετέχοντες.

10:30 Buffet Breakfast: Το wellness excursion κλείνει με ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά πρωινό με τοπικά προϊόντα της Αργολικής Γης, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, μια προσφορά των χορηγών του ΣΩΜΑ family Concept.

Το #Buffet Breakfast στηρίζουν με την προσφορά των προϊόντων τους ο Φούρνος Κωστόπουλος με υγιεινές μπάρες δημητριακών, πλούσιες σε θρεπτικές ίνες και φρέσκο πολύσπορο ψωμί, η Οικογένεια Χριστόδουλου με τους φυσικούς χυμούς της, πλούσιοι σε βιταμίνες και τα Οικολογικά Αγροκτήματα Καραμάνου με βιολογικά είδη για ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό.
Το art de la table του buffet είναι μια ευγενική προσφορά του Καταστήματος Αυγουλή my home. Το μεζέ μπαρ Μέντα υποστηρίζει την υλοποίηση του δείπνου της εκδήλωσης και η πανσιόν Δάφνη υποστηρίζει την διαμονή των συμμετεχόντων.

Λίγες μόνο θέσεις συμμετοχής έμειναν ακόμη για το διήμερο ευεξίας και χαλάρωσης με το εκρηκτικό δίδυμο Νίκη Πετρουλάκη & Ανδριανή Ξιάρχου…

Μην χάσετε την ευκαιρία να μυηθείτε στον κόσμο τους, να αναζωογονηθείτε και να απολαύσετε τις μοναδικές παροχές των χορηγών του event!

Πληροφορίες : 2751306740/ 6941648181
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ