ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Η ένταξη στο ΠΕΠ του Νοσοκομείου Καλαμάτας φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. |
Η ένταξη στο ΠΕΠ του Νοσοκομείου Καλαμάτας φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη της Αργολίδας
 Την ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου του έργου προσθήκης ορόφου 1.000 τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, έργο προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, ενέκρινε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, στη συνάντηση με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργο Μπέζο.

Ο Αρκάς Γ. Μπέζος παρουσίασε έτοιμη μελέτη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ώριμο έργο, εξαιρετικά σημαντικό για την χωροταξία του Νοσοκομείου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. 

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τον διοικητή να ετοιμάσει άμεσα τον φάκελο ένταξης, καθώς αναμένεται το επόμενο διάστημα να δημοσιευθεί σχετική πρόσκληση από την διαχειριστική αρχή, παρατηρώντας ότι υπάρχουν αρκετά χρήματα για τον τομέα της υγείας και όποιος φέρνει μελέτες, το έργο θα εντάσσεται αμέσως.

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η Αργολίδα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ένα Νοσοκομείο αν υπάρχουν πόροι στο ΠΕΠ και πως προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στην περιοχή μας καθώς δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία . 

Αν υπάρχει βούληση η μελέτη γίνεται. Πρέπει να υπάρχει και ιεράρχηση αναγκών, τα έργα δεν εντάσσονται μόνο με τη λογική όποιος φτάσει πρώτος πήρε και χρηματοδότηση...!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ