ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Καλοκαιρία τέλος - Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού από το βράδυ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 π.μ. | | |
Καλοκαιρία τέλος - Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού από το βράδυ
 Το καλοκαίρι, που κράτησε ως τα τέλη Οκτώβρη, μας αποχαιρετά και από σήμερα ο καιρός μπαίνει σε… φθινοπωρινό κλίμα, που σε κάποιες περιοχές θα γίνει χειμωνιάτικο, στη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Για σήμερα, η ΕΜΥ προβλέπει βροχές οι οποίες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά της χώρας και από τη νύχτα θα συνεχιστούν στην δυτική και κεντρική Μακεδονία. 

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στο Ιόνιο, ενώ τοπικές βροχές, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων από το μεσημέρι και μετά, αναμένονται στην Πελοπόννησο, αλλά και την Κρήτη. 

Στην Αθήνα αναμένεται να είναι αίθριος ο καιρός, καθώς από αύριο θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία, ενώ στην Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές τη νύχτα. Το πρωί αναμένεται να είναι και η ορατότητα περιορισμένη, με ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει πτώση στα βόρεια από το βράδυ, με την πρόβλεψη των μετεωρολόγων να λέει πως από την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα έχει πέσει αισθητά, ενώ αναμένονται και χιόνια σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ