ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Με την εξέταση της αδερφής της κατηγορούμενης συνεχίστηκε στο Ναύπλιο η δίκη για τον θάνατο του Θ.Λάμπρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:46:00 μ.μ. | | | |
Με την εξέταση της αδερφής της κατηγορούμενης συνεχίστηκε στο Ναύπλιο η δίκη για τον θάνατο του Θ.Λάμπρου
Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου συνεχίστηκε σήμερα με την εξέταση της αδελφής της κατηγορούμενης -χήρας της Κοιλάδας- η δίκη για τον θάνατο του καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου.


Τι είχε καταθέσει η αδελφή της στις 23 Ιουλίου 2015

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό οι γονείς και η αδελφή της κατηγορούμενης δεν είχαν εξεταστεί. Ακόμη, η κατάθεση της αδελφής της στους αστυνομικούς, στις 23 Ιουλίου 2015 ήταν αυτή που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σύλληψή της και στην καταδίκη της. Όπως είχε πει τότε: «Όταν πήγαμε στο σπίτι με τον αστυνομικό, εκείνος έμεινε απέξω κι εγώ και η αδελφή μου μπήκαμε μέσα. Τότε η αδελφή μου με τράβηξε και ψιθυριστά μου είπε “αν βρεις το κινητό, μην πεις τίποτε και δώστο σε μένα”».

Σε συνέχεια της κατάθεσής της, υποστήριξε ότι έψαξαν και δε βρήκαν το κινητό. Όμως είπε στην αδελφή της πως αν εκείνη το έβρισκε να έλεγε ότι το βρήκε στο σαλόνι πάνω στην πολυθρόνα. Το κινητό το βρήκε μέσα στην τσέπη μιας κόκκινης ζακέτας του Θανάση και ενημέρωσε την αδελφή της, έλεγε το 2015 στην κατάθεσή της. Ωστόσο, κατέθεσε ότι στον αστυνομικό υπέδειξε το σωστό σημείο και όχι αυτό που την είχε παροτρύνει να πει η αδελφή της.

Τι κατέθεσε σήμερα

Η αδελφή της κατηγορουμένης αρνήθηκε σήμερα τα όσα είχε ισχυριστεί στην κατάθεσή της τον Ιούλιο του 2015. Είπε ότι η κατάθεση του 2015 είναι ψευδής και ότι όλα αυτά γράφτηκαν από τους αστυνομικούς. Είπε ακόμη ότι με την αδελφή της είναι πολύ δεμένες και ότι η κατηγορούμενη αδελφή της είχε αρμονικές σχέσεις με τον θανόντα.

Τη μέρα του συμβάντος είχε δει την αδελφή της το πρωί.[…] Έμαθε από τη μητέρα της για το κακό που έγινε μετά στις 14:30. «Πήρα αμέσως τον άντρα μου τηλέφωνο, πίστευε ότι ο Θανάσης είχε αυτοκτονήσει. Ο Θανάσης είχε προβλήματα. Μ’ αυτά που έχω ακούσει και μ’αυτά που έχουν ειπωθεί, τώρα πιστεύω ότι αυτοκτόνησε»

Πηγή:star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ