Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας: Το ΚΙΝ.ΑΛ. συστρατεύεται με τις κεντρικές επιλογές της Δεξιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:56:00 μ.μ. | | | |
ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας: Το ΚΙΝ.ΑΛ. συστρατεύεται με τις κεντρικές επιλογές της Δεξιάς
 Γράφτηκε αυτές τις ημέρες στο τοπικό τύπο, ότι ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΙΝ.ΑΛ. στις περιφερειακές εκλογές στη Πελοπόννησο κος Μπουντρούκας, προσελήφθηκε ως "εμμισθος εντεταλμένος σύμβουλος" του περιφερειάρχη κου Νίκα ( ΝΔ ).


Πιστεύουμε ότι αυτά ( όπως και οι μεταγραφές προς τη ΝΔ κεντρικών στελεχών ) είναι τα αποτελέσματα του δήθεν διμέτωπου αγώνα της ηγετικής ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ. και της κας Γεννηματά, που στην ουσία είναι μονομέτωπος αγώνας κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι σ'όλες τις κεντρικές επιλογές της Δεξιάς που ανακοινώθηκαν και υλοποιούνται, το ΚΙΝ.ΑΛ. όχι μόνο συστρατεύεται με αυτές, αλλά υπερθεματίζει ( απλή αναλογική, θέμα Προέδρου, προανακριτική, ψήφος ομογενών ).
Από την άλλη, η ΝΔ έχει δείξει ότι αντιλαμβάνεται το ΚΙΝ.ΑΛ. ως "δημοπρατήριο προθύμων στελεχών", απ'όπου προσλαμβάνει κεντρικά ή περιφερειακά στελέχη.
Αυτή τη τύχη επιφυλάσσει η κα Γεννηματά και η ηγετική ομάδα του ΚΙΝ.ΑΛ. στο κόμμα αυτό και σε αυτό το τμήμα του λαού που είχε στο παρελθόν και έχει και τώρα γνήσια αντιδεξιά προοδευτική συνείδηση.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
28/10/2019.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ