ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Νίκας: Εντολή προσωρινής διακοπής λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις

Νίκας: Εντολή προσωρινής διακοπής λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις
 “Προέχει η υγεία των πολιτών” διεμήνυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην ευρεία σύσκεψη που έγινε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στην Τρίπολη σχετικά με το θέμα των πυρηνελαιουργείων, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων από τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και των 5 νομών της Περιφέρειας, αλλά και από την κεντρική της υπηρεσία.

Σύμφωνα με την εκτίμηση που διατυπώθηκε στην σύσκεψη, όσον αφορά την λειτουργία των πυρηνελαιουργείων, η Μεσσηνία είναι η περιοχή όπου διαπιστώνονται σημαντικά προβλήματα. 

Χωρίς ιδιαίτερη ένταση είναι τα προβλήματα στη Λακωνία, ενώ στην Αργολίδα είναι μικρά.

“Δόθηκε εντολή για προσωρινή διακοπή λειτουργίας των μονάδων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπηρεσιών. Η διακοπή θα γίνει οριστική κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο, αν δεν γίνουν οι διορθώσεις που υποδείχθηκαν” τόνισε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “η οδηγία που δόθηκε στους υπαλλήλους είναι ‘πιστή εφαρμογή του νόμου, χωρίς καμία παρέκλιση’. Προέχει η υγεία των πολιτών. Θα είναι προσωπικά υπεύθυνοι αν αφήσουν την κατάσταση να εξελιχθεί παρά τον νόμο” κατέληξε ο Π. Νίκας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ